28 de setembre 2009

Signa per la TV3 al País Valencià durant el Correllengua

Durant el Correllengua d'Elx teniu l'oportunitat de signar perquè TV3 i la resta de canals de la Corporació de RTV de Catalunya es puguen rebre al País Valencià. Quan assistiu als actes organitzats amb motiu del Correllengua, hi haurà fedataris recollint signatures. Aquests són els actes del Correllengua d'Elx 2009:

ACTES DEL CORRELLENGUA A ELX:

Teatre-Animació: Arribada del Correllengua a la Rotonda del Parc Municipal, amb l'actuació del grup “pallassomania” d'Elx.
Divendres, 2 d'octubre a les 10:30hores a la Rotonda del Parc Municipal:“EL GEPERUT I EL BOLET MÀGIC”. Aquesta obra està dirigida per als xiquets i xiquetes d'infantil del col·legis de Primària. Una animació plena de sorpreses, jocs, fantasia i moltes altres coses, però, sobretot, molta diversió. Una meravellosa còmedia, en la que fará falta, l´ajuda de tots els xiquets i on podrem disfrutar tant els menuts com els grans. Duració: 1 hora aproximadament.
Organitza: Casal Jaume I d'Elx

Arribada del Correllengua al saló de plens de l'Ajuntament d'Elx. I Lectura del Manifest per la Llengua
Divendres, 2 d'octubre a les 20:00hores a la Plaça de Baix:Lliurament de la flama del Correllengua a l'alcalde d'Elx i lectura del manifest per la llengua a càrrec de joves de la ciutat. Actuació de la colla de dolçainers i tabaleters El Cascabot d'Elx.
Organitza: Casal Jaume I d'Elx
Col·labora: Institut Municipal de Cultura d'Elx

Arribada del Correllengua al Casal Jaume I d'Elx. A Manta presenta l'espectacle Musical "Deixeu parlar la terra"Divendres, 2 d'octubre a les 21:30hores al Casal Jaume I d'Elx:El conjunt de dones que formen A manta volen posar de manifest una realitat que se'ns amaga de moltes maneres. Elles amb tota la gràcia dels seus respectius éssers i procedències ens ho manifesten d'una manera crítica i poètica. El reg a manta i el paisatge estan en perill d'extinció en una societat, tant la valenciana com la catalana, on cada vegada és més important el ciment que la veu de la terra. Recuperar la visió d'aquella terra que era mare i dona i amant i subsistència i font de salut i pols i plors i amor. La sempre estimada terra que ens manté és un repte precís, i preciós Us trobareu un espectacle on tenen cabuda poesies, cant, instruments suggerents i imatges corprenedores. Un desig delit o un delitós desig, per vosaltres. Places limitades i anticipades entrada: 3 EUROS (socis/es del Casal gratis, es prega confirmació prèvia d'assistència, per tal d'organitzar-nos en l' aforament limitat del Casal) http://www.myspace.com/somamanta També hi haurà “picadeta”
Organitza: Casal Jaume I d'Elx

“CONCERT DEL CORRELLENGUA”
Festa per la Llengua.
Dissabte, 2 d'octubre a la Rotonda del Parc Municipal a les 23:00 hores:El Nota (hip-hop, Barcelona), Skalissai (ska reggae rock, Xaló) i Camarada Kalashnikov (rock hardcore, Sant Martí Sarroca)
Venda anticipada: Casal Jaume I d'Elx i Llibreria Ali i Truc.
Organitza: Joves del Casal Jaume I
Col·laboren: Institut Municipal de Cultura d'Elx, Universitat Miguel Hernández d'Elx i Joves d'Acció del País Valencià.

Arribada del Correllengua al Gran Teatre, actuació de “POT de PLOM”. Espectacle “Històries de Reis i Bufons”
Diumenge, 11 d'octubre a les 19:00 hores al Gran Teatre:en la que Xavi Castillo fa un repás i “repasó” als polítics de València i també de l'estat espanyol. Places limitades i anticipades entrada: 3 € (socis/es del Casal) 5 € ( no socis del Casal) http://www.potdeplom.com
Organitza: Institut Municipal de Cultura
Col·labora: Casal Jaume I d'Elx

/* google analytics google analytics google analytics google analytics /* google analytics google analytics google analytics google analytics