16 de gener 2008

Taula informativa per TV3 a la presentació d'IPV


Quatre membres del Col·lectiu Volem TV3 d'Elx-Baix Vinalopó
Foto: A. Bunyol

El col·lectiu Volem TV3 d'Elx-Baix Vinalopó va instal·lar la taula informativa per TV3 a l'acte de presentació del nou partit Iniciativa del Poble Valencià al Centre de Congressos Ciutat d'Elx que tingué lloc dilluns 14 de gener.

Es recolliren vora 80 reclamacions per al Síndic de Greuges dels assitents a l'acte, on vam poder comprovar que els integrants del partit i els simpatitzants que hi acudiren donen el seu total suport a la campanya pel retorn de la nostra televisió, la primera que es va crear en la nostra llengua i que hem pogut veure amb normalitat durant més de 20 anys.

En desplaçar-nos pels carrers del voltant del Centre de Congressos, vam veure reaccions favorables de persones que es declaraven simpatitzants del Partit Popular, i que -amb gran sorpresa- no sabien que el seu partit estava duent a terme aquestes "barbaritats", en referència a la clausura del repetidor.

Així mateix, vam coincidir amb ciutadans procedents de països sudamericans que en explicar-los els fets s'han quedat sorpresos que a "l'Espanya que tant pressumeix de tenir una democràcia tan sòlida i madura, encara s'atempta contra el dret a la llibertat d'expressió", i han donat suport a la campanya.

/* google analytics google analytics google analytics google analytics /* google analytics google analytics google analytics google analytics