06 de maig 2010

Catalunya busca reciprocitat en l'emissió de Canal 9 i TV3

La comissió de Cultura del Parlament català va abordar ahir els últims talls d'emissió de TV3 en terres valencianes, que van afectar tant el senyal de televisió digital terrestre (TDT) com en operadors de televisió per cable. El conseller de Cultura i Mitjans de comunicació, Joan Manuel Tresserras, va manifestar ahir la seua confiança a arribar a un acord amb el Consell que es sustancie en una "fórmula blindada" de reciprocitat en les emissions de Canal 9 a Catalunya i de TV3 al País Valencià.

Tresserras va assegurar que existeix "un acord, traduït en un text", amb el vicepresident valencià Vicente Rambla, encara que mai s'ha signat. "No es pot imposar per la força un canvi de consciència; els hem de convèncer", va explicar.

Mentrestant, Acció Cultural del País Valencià, que en la seua labor de difusió del català ha mantingut els repetidors que permetien veure el senyal de TV3, va denunciar ahir que el requeriment de RTVV li obliga a suprimir les emissions de diversos partits de futbol i del pròxim gran premi de fórmula 1.

(Font: El País, traduït amb www.internostrum.com)

/* google analytics google analytics google analytics google analytics /* google analytics google analytics google analytics google analytics