22 de gener 2009

Els governs de Catalunya i de les Illes Balears volen un acord de reciprocitat televisiva amb la Generalitat

www.pagina26.com
dijous, 22 de gener de 2009 13:57


Aquest matí els governs d'aquests dos territoris han signat un acord que permetrà l'intercanvi de les emissions de les respectives televisions públiques. En l'acte han participat Joan Manuel Tresseras, conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de Catalunya i Albert Moragues, conseller de presidència del govern balear. A més, també eren presents Antoni Martorell, director general de l'Ens Públic de Radiotelevisó de les Illes Balears i Rosa Cullell, directora general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. El conveni tindrà una vigència de cinc anys i les parts es comprometen a garantir que els continguts de TV3 i IB3 es puguen distribuir i difondre en l'altre territori. L'acord també inclou que el conveni de reciprocitat es puga aprovar a un segon de Cataluya i de les Illes Balears.
Joan Manuel Tresseras ha indicat que aquesta acord permetrà millorar l'oferta televisiva pública en la llengua pròpia d'aquests dos territoris i vertebra el mercat compartit. Els dos consellers han reiterat la voluntat de fer extensius aquests acords de col·laboració amb la Generalitat. Tant la Televisió de Catalunya com la Televisió de les Illes Balears intentaran, sempre que siga possible, excloure els continguts de producció aliena o d’esports per evitar la duplicitat en l’emissió de continguts i prioritzar els drets de cada operador en el seu territori.

1 comentari:

Marisabel dimissió ja! ha dit...

Des de el nostre bloc, ens aderim a la vostra iniciativa. Us recomanem, que ens feu uns visita i voreu quina alcaldessa tenim al poble,Antella. Franco al seu costat és un aprenent de dictador. Enllaçarem desde la nostra web el vostre blog. Anim i gràcies per lluitar per la llibertat d'expressió.

/* google analytics google analytics google analytics google analytics /* google analytics google analytics google analytics google analytics