24 d’abril 2008

Alfons Llorenç i Gaspar Jaen donen el seu recolzament.


El passat 23 d’abril al Centre de Congressos d’Elx, i convidat per l’Institut Municipal de Cultura i Acció Cultural del País Valencià, el periodista i filòleg, Alfons Llorenç, donà una conferència sota el títol "De Jaume I a Felip V, creació i destrucció del Regne de València".

En un to descendit i molt il·lustratiu, Alfons Llorenç explicà als assistents, des la conquesta de Jaume I i la seua concepció del nou regne valencià dins la corona catalano-aragonesa, fins a la derrota dels valencians en la Batalla d'Almansa i les terribles conseqüències que la derrota va tenir per a tots els valencians, fins i tot per als valencians que recolzaren les tropes borbòniques. "Quan el mal ve d'Almansa ...".

A l'acabament de la conferència, un grup de membres del col·lectiu ens acostarem juntament amb el poeta i arquitecte il·licità Gaspar Jaén i Urban per saludar-lo i felicitar-lo, i aprofitàrem per demanar-los el seu recolzament a la campanya en favor del restabliment de les emissions de TV3. Com es pot veure, tots dos estigueren encantats per la campanya i accediren a fer-se aquesta foto com a prova del seu recolzament.

/* google analytics google analytics google analytics google analytics /* google analytics google analytics google analytics google analytics