13 de gener 2008

Taula informativa al Centre de Congressos amb el PP de rerefons

Part dels amics i col·laboradors de la taula informativa.
Foto: A. Bunyol

Tercera taula informativa del Col·lectiu Volem TV3 d'Elx-Baix Vinalopó, en la qual han col·laborat un centenar de persones d'Elx i altres poblacions com Alacant, Crevillent o Monòver, als quals agraïm sincerament el seu suport, col·laboració i tasca informadora. Gràcies a tots, durant el matí d'avui, mentre se celebrava just al costat el primer acte de precampanya del censurador Partit Popular al País Valencià, s'han recollit més de 200 reclamacions contra el tancament del repetidor de la Carrasqueta (algunes fins i tot de simpatitzants del PP...), amb la qual cosa ja en tenim més de 500, que aquesta setmana entrant presentarà el Casal Jaume I d'Alacant davant la seu del Síndic de Greuges a Alacant. La campanya de recollida de reclamacions continua. Els que no pugueu col·laborar en persona, us animem a fer-ho per Internet.

Així mateix, us animem a participar a la Concentració per la Llibertat d'Expressió que se celebrarà a la Plaça de l'Ajuntament d'Alacant dissabte que ve (19 de gener) a les 18:00 (vegeu informació a la part superior d'aquest bloc).

Més informació al nostre Recull de premsa.

/* google analytics google analytics google analytics google analytics /* google analytics google analytics google analytics google analytics