19 de gener 2008

La concentració d'Alcoi a favor de TV3 omple la plaça de l'ajuntamentVilaWeb, dissabte, 19/01/2008

La concentració d'Alcoi a favor de TV3 omple la plaça de l'ajuntament

Avui a les sis de la tarda es farà una nova concentració a Alacant
Més de dos mil concentrats, segons Acció Cultural del País Valencià (ACPV), es van aplegar ahir al vespre a la plaça d'Espanya de l'Ajuntament d'Alcoi, per reivindicar la llibertat d'expressió i en contra del tancament de TV3 al País Valencià. A la protesta hi van participar tots els partits polítics a excepció del PP. Una delegació va entrar al consistori i va penjar a la façana de l'ajuntament una pancarta amb el lema 'Volem TV3'.

ACPV d'Alcoi destaca l'èxit de la convocatòria, malgrat que a la vila es continua rebent TV3 pel senyal analògic, gràcies al repetidor del Preventori.

Avui, concentració a Alacant

ACPV ha convocat per avui a les sis de la tarda una concentració a la plaça de l'Ajuntament d'Alacant, també per defensar les emissions de TV3, sobretot a l'àrea d'Alacant, on el repetidor de la Carrasqueta ja no reenvia el senyal.

1.300 signatures al síndic d'Alacant

D'altra banda, el casal Jaume I d'Alacant va lliurar ahir prop de mil tres-centes signatures al síndic de greuges d'Alacant per demanar-li que impedeixi el tancament dels repetidors de TV3. Unes dues-centes signatures d'aquestes es van aconseguir en un acte de pre-campanya que el PP va fer a Elx. En efecte, el responsable del casal Jaume I d'Elx, Agustí Agulló, fa observar que votants de totes les ideologies s'han adherit a la campanya, com es va demostrar el 13 de gener, quan van recollir signatures davant el centre de congressos d'Elx, on el PP va fer el seu primer míting de pre-campanya.

Cap comentari:

/* google analytics google analytics google analytics google analytics /* google analytics google analytics google analytics google analytics