22 de desembre 2007

A Elx, volem la TV3


Vídeo enregistrat després de la protesta per la llibertat d'expressió
dintre del saló de plens de l'Ajuntament d'Elx


Protesta dintre del saló de plens de l'Ajuntament d'Elx
(Foto: Ernesto Caparrós) EL MUNDO, 23/12/2007



Foto feta després de la protesta per la llibertat d'expressió
dintre del saló de plens de l'Ajuntament d'Elx


La primera intervenció del Partit Popular al ple de l'Ajuntament d'Elx de hui s'ha vist interrompuda de manera silenciosa i amb les pancartes que es poden veure a la foto, per ciutadans en favor de la llibertat d'expressió i en contra de la censura que el PP ens ha imposat tancant el repetidor de la Carrasqueta que emetia el senyal de la TV3, C33, 3/24 i k3/300 a Elx. Aquest és el nostre manifest:


SÍ A TV3, C 33, 3/24, K3/300, CANAL 9, PUNT 2...

Protestem contra el tancament del repetidor de la Carrasqueta, que ens permetia rebre per TDT els quatre canals de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (TV3, Canal 33, 3/24 i Canal 300/K3). Este repetidor, que hem pagat valencians de la nostra pròpia butxaca, ens ha permés, durant més de 20 anys, vore TV3. El tancament del repetidor per part de la Generalitat Valenciana és un atemptat contra la llibertat d'expressió i contra la pluralitat informativa sense precedents en la democràcia espanyola. Mostrem la nostra repulsa al Partit Popular per la política censora que ha aplicat i continua aplicant en el tema dels mitjans de comunicació.

És inconcebible que en l'era de les telecomunicacions i la informació, quan no tenim cap problema per a poder vore, per exemple, canals d'Aràbia Saudita, el Partit Popular es dedique a censurar canals de televisió pública d'una comunitat autònoma veïna.

El Ministeri d'Indústria ja ha facilitat un nou múltiplex de 4 canals per a poder rebre els canals de la Corporació Catalana de RTV com fins ara, però el PP no mostra cap voluntat política per aplegar a un acord amb la Generalitat de Catalunya a este respecte, la qual cosa demostra la cara més obscura de la dreta més rància.

Per tot això, els ciutadans reunits hui al ple de l'Ajuntament d'Elx, sol·licitem al PP que recapacite i reòbriga les emissions del repetidor de la Carrasqueta.

Elx, 22 de desembre de 2007

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona per la protesta! Ànim, des de Santa Pola estem amb vosaltres!

/* google analytics google analytics google analytics google analytics /* google analytics google analytics google analytics google analytics