21 de setembre 2008

Recolzament total de Pasqual Maragall

El passat divendres 5 de setembre durant la xerrada-visita al Casal Jaume I d'Elx, de l'expresident de la Generalitat de Catalunya Pasqual Maragall, un membre del col·lectiu "volem la tv3" d'Elx i coordinador del Casal Agustí Agulló li va lliurar una samarreta. Des del Col·lectiu Volem TV3 d'Elx-Baix Vinalopó, volem agrair a Pasqual Maragall la seua adhessió.

Essent com és al sud colpit per la mania persecutòria contra la llengua, i un cop instal·lat al Casal Jaume I d'Elx, on fa conversa amb els socis, de seguida surt la qüestió del tancament dels repetidorsde TV3 que ja ha deixat incomunicada la part més meridional del País Valenciài que penja com espasa de Dàmocles sobre la resta. El pronunciament sobre la qüestió és rotund: "Em sembla absurd que es vulguin posar barreres materials a les ones. Això de TV3 és gairebé més important que el finançament, mireu què us dic. Les idees manen sobre els diners." Algú explica que diu que ajudarà amb la qüestió de la Dama i també amb aquest altre i se sent una rèplica al vol: "Ho tens difícil, Pasqual!" Ell somriu: "Però Catalunya que colli, també, no?" La resposta arriba a cor: "I tant! Sí! "Maragall continua la reflexió: "Perquè és que de vegades som massa educats...""Això deia Fuster –respon aleshores Eliseu Climent–: que els catalans heu llegit massa Saint-Exupéry!".

Si voleu més informació de la notícia mireu en el reportatge de "El Temps" fet per la Nuria Cadenas en PDF.

/* google analytics google analytics google analytics google analytics /* google analytics google analytics google analytics google analytics