06 de juny 2008

El govern valencià manté el setge a les emissions de TV3


VilaWeb, 06/06/2008

Exigeix a Acció Cultural el tancament dels repetidors de Perenxisa, Alginet i Llosa de Ranes i una nova multa de 400.000 euros

Malgrat les recents converses entre les generalitats catalana i valenciana per a acordar la reciprocitat entre TV3 i Canal 9, l'executiu de Francesc Camps està decidit a tancar les emissions dels canals de la CCMA al País Valencià, que ACPV possibilita. Aquesta entitat i la Fundació Ramon Muntaner han rebut una notificació de sanció de la Generalitat, que els exigeix el tancament del repetidor de Perenxisa, que dóna cobertura a l'àrea metropolitana de València, el d'Alginet (Ribera Alta) i el de Llosa de Ranes (la Costera).

A més, el govern vol sancionar ACPV amb 300.000 euros i la Fundació Ramon Muntaner, amb 100.000. Aquestes multes s'afegeixen als 300.000 euros del primer expedient sancionador, obert per la Generalitat Valenciana amb relació a les emissions dels repetidors del Bartolo (Plana Alta), del Mondúver (la Safor) i de la Carrasqueta (l'Alcoià). Aquest expedient administratiu fou recorregut per ACPV al Tribunal Superior de Justícia valencià, que encara ha de dictar-ne sentència. Mentrestant, el jutjat corresponent d'Alacant va avenir-se a la petició del govern valencià de tancar cautelarment la Carrasqueta, però els jutjats de Castelló i de València van denegar-li l'accés als repetidors del Bartolo i del Mondúver, respectivament.

Doncs bé, ara hi ha un altre expedient, que Acció Cultural i la Fundació Ramon Muntaner acaben de rebre i que pensen recórrer. Després, el govern redactarà un expedient definitiu, en què mantindrà, previsiblement, les sancions proposades, i la qüestió passarà a l'àmbit judicial.

4 comentaris:

Partyboy ha dit...

Uff... la Comunitat Valenciana no es perd res amb no tenir TV3. Segur que la propaganda socialista de TV3 els sobra.

www.ManipulacioTV3.blogspot.com

Joanc ha dit...

Potser no ens perdem res o pot ser no volem perdren-s'ho, el que està clar, és que en uns casos el consumidor pot triar i en altres trien per ell i ho venen com a democràcia quan està que és un acte de feixisme pur, com ve practicant el PP desde fa anys, allà on governa.

D'altra banda hauries de fer-t'ho mirar, perquè potser, la tv3 siga manipuladora, ara bé, tirar la pedra i amagar la ma, no és precisament un acte de transparència i molt menys d'honestedat.

Anna ha dit...

Hola,
En referència a la venda de samarretes, podeu posar-ne una per a saber com són? Gràcies i una abraçada!

Volemlatv3 ha dit...

Hola hännah! en aquesta web, més endavant hi han fotos amb alguan amics que les porten posades tant en negre com taronja.

De tota manera si fas clic a sobre del dibuixos pots vore'ls ampliats.

Per ultim dirte que per a aquest tipus de consultes. millor faces servir el correu del col·lectiu: volemlatv3@gmail.com.
Una abraçada.

/* google analytics google analytics google analytics google analytics /* google analytics google analytics google analytics google analytics