09 de febrer 2008

S'omplin més reclamacions al Mercat Central



El Col·lectiu Cívic Volem TV3 d'Elx-Baix Vinalopó ha instal·lat hui de 10:00 a 14:00 la cinquena taula informativa i de recollida de reclamacions sol·licitant a la Síndica de Greuges d'Alacant que inste la Generalitat Valenciana a reobrir el repetidor de la Carrasqueta. Una volta més, els ciutadans han pogut manifestar-se a favor de poder rebre els canals de TV3 i ens han emplenat més d'un centenar de reclamacions, que es presentaran pròximament a la Síndica de Greuges en un altre lliurament com el que es va efectuar el dia 17 de gener amb les més de 1.300 reclamacions que s'havien recollit fins aleshores entre Elx i Alacant.

El Col·lectiu Cívic Volem TV3 d'Elx-Baix Vinalopó celebrarà una assemblea oberta a tothom que hi estiga interessat al Casal Jaume I d'Elx dimarts 12 de febrer a les 20:00 per tal d'avaluar les actuacions dutes a terme fins ara i planificar les pròximes, com també explicar a tots aquells que s'hi vulguen incorporar les nostres actuacions.

2 comentaris:

Àngels ha dit...

Quantes signatures porteu ja?

Espere que aconseguiu moltes i que el govern del "tio Paco" ens torne la TV3.

Un salut!

Volemlatv3 ha dit...

Doncs, ja en vam lliurar vora 500 a la Síndica i ara en tenim al voltant de les 1000 pendents de lliurar probablement la setmana que ve, però la campanya continua, i sumades a les d'Alacant i altres pobles del voltant, deuen ser vora les 4000 de moment. Ho comunicarem al blog en tindre dades exactes. Gràcies pel teu suport.

/* google analytics google analytics google analytics google analytics /* google analytics google analytics google analytics google analytics